๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


TEMPAT BARU ,KERJA BARU DAN KEHIDUPAN BARU
31 January 2014 • 11:38 AM • 0 comments


Assalamualaikum 







Pada 06.01.2014 bermulanya kehidupan di SG.UDANG MELAKA .bekerja di kedai KASIHKU MUSLIM MART.sebagai cashier juga merangkap jurujual yer ,HAHA . anyway so far okey dan so boringggg ~ so mmbuat kerja2 baru iaitu punch harga kire stok masuk stok and else . tp sebelum ni da penah buat dah masa lepas SPM kerja dekat kedai kasut dibandar utama. Nama kedai tu dulu KHAI FAT . skg ape tah .. stil tade pekerja lain kecuali tauke dan bini tauke hahaha. ramai ta tahan kottt *dengar2 sp yg berkerja situ mmg ta tahan.. Aku benti pon sebab nak smbung blaja jer,adelah jugak pasaan ta tahan tu ta dinafikan ,gaji masa tu pun rm500 .Urghh ,aku ta pat nak teruskan ,so amek keputusan g blaja dan berjauhan dgn raffi sleama 3thun . Alhamdulillah kini dah tamat dah pon KONVO !





Kedai KASIHKU MUSLIM MART
 menjual makanan mentah basah ,sejuk beku ,kering makanan bermasak islam dan disertai juga produk2 kesihatan dan kecantikan .Antaranya ialah :


MUTIARA AS-SYIFA keluaran terbaharu selepas air anugerah . Air ni kelebihannya mempunyai mutiara2 dan doa2 AS-syifa yg boleh merawat penyakit jika kita amalkan 2 botol sehari minum sebelum makan .
dan terutamanya air ni mempunyai pelabagai rasa pada setiap org utk mengesan pnyakit yg ade pada dalaman kite .org kata KLU sj ,disamping itu jika kita amalkan ia sambil merawat dan membuang toksin dlm tubuh bdn kita , so come and grab it ! sebotol RM5.00 sekaten (24BOTOL) RM100 .*Produk ini tidak bole dilangkah *


AYAM DAGING ORGANIK : ayam tanpa ade suntikan hormon macam ayam2 kat paso tu yer . ayam mcam ni bagus dimakan,supaya kita tak dpat sebarang penyakit . insyaALLAH .*da siap dipotong
AYAM KG juga terdapat disini ... so grab it now ! 
AYAM ORGANIK : RM 18.80
AYAM KG : RM21.50

 KOPI SENYUM : kopi + madu .. sedapppp ,eyqa da cuba taw ! da try sekali nak berkali2 .. hihi sekotak RM28.50 sahaja.

NASI ARAB ? kita ade : NASI ARAB AYAM ,KAMBING ,MAQLUBA (AYAM) DAN KABSAH . sekotak RM15.00 utk 5 org makan . so grab it now ! 
*mudah dimasak dan disediakan ... 

dan banyak lagi produk2 dan barang2 runcit yg kamu kamu kamu boleh dptkan disini ,dialu2kan utk penduduk melaka dan sesiapa sahaja yg mahukan produk dikedai kami ..




Labels:



PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • ♥OPEN COMING SOONNN ♥
  • Wishing ~
  • FREEBIES : ICON COMEL LOTEYY
  • MIMPI INDAH ♥
  • Luahan Hati
  • Get a new Gadget
  • Musim Cuti
  • For future Husband
  • You still in myHEART
  • What Can I Do ?