๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


You still in myHEART
17 December 2012 • 5:52 PM • 2 comments





Hati berkecai kecai bersepai sepai saat semuanya tidak persefahaman lagi .. 
kepercayaan yang pudar sebab asyik digosok dengan kelorox cap tupai ...
kejujuran yang semakin lemauu kerana terbiar tidak ditutupi bekas yang rapat ..
kesetiaan yang longgar kerana tak diketatkan oleh spanar yang bagusss ..

apa aku sudah merepek ni ??
itu kenyataaan sayanggg ...




janji dulu-dulu semanis gula-gula kapas ...
tak tertunai kerana sekarang gula-gula dah dikerumuni oleh sang semut ...
janji tggal janji 
itu lah MELAYU itulah LELAKI itulah sang BUAYA .. perempuan ?? hanya mempercayainya kerana mahu bahagia ...


Terkadang diri ini TERperasan bagus . tapi hakikatnya BODOH . TRY to change myself but actlly i HATE myself . because tak semua orang berpuas hati ape yang we do !
Especially to SOMEONE yang kita suka ,yang kita sayang ,yang kita cinta .. its not a PERFECT but we TRY to be a PERFECT LOVE for us .


I can't ..I can't dear~ but I'm Trying to do de best for us for Our LOVE honey ....


I really miss yOu like crazy ....
BUT ..
it's not meaning anymore .....
BECAUSE..
mybe you're not my mine .....

I'm not willing to let yOu go ...
but SOMETHING ..
I'm will let you go



alone and be alone....

aku nak kau tahu .. aku tetapp inginkan mu walau ianya dalam hati .. HOPE you will be happy dear~














PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • What Can I Do ?
  • Memancing di hujung minggu
  • Rindu
  • PART LAST : JALAN-2
  • PART 2 : PERASAAN
  • Part 1 : JOHOR BAHRU
  • Kartun Kegemaran, anda pula bagaimana?
  • Tips Cinta !
  • LoveYOuMore
  • Salam Maal Hijrah