๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


♥OPEN COMING SOONNN ♥
16 December 2013 • 10:43 PM • 0 comments


Assalamualaikum 

Berhabukk nampaknye blog ni ... dah lama sgt ,ta On dan ta buat entry .. nak kata bz ,ye kott.. lg pon sibuk dgn fb ,watsap ,wechat bagai hahahah...

Okey .. nak bgthu ni ... plan tu dah ade , cuma nak beli dan nak jalan kan sja ... haih , moga dapat  lakukan .
Aku nak buat bisness on9 .. hope menjadikk.sebab aku memang suka ttg perniagaan ni.. tu yang amek diploma perniagaan ... hihihi

k,sebelum ni mmg ade nak buat case felt .. tp skdar buat je tp ta jual lagi .nak tahu sebab ape? sebab takde masa ! rutin aku memang g kj ,balek keje makan mandi tido . mmg ade jugak on9 fb .. tu je la masa terluang .. aku ade komitmen lain so ,terbantut lah bisness tuu ...tapi takpe ,,aku bangkit balek bermula tahun baru ni .. moga mak sedara den support jugakk ..hahahaha

mudah2an kawan2 FB ,follower BLOG ,instaGram dll dpt support .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • Wishing ~
  • FREEBIES : ICON COMEL LOTEYY
  • MIMPI INDAH ♥
  • Luahan Hati
  • Get a new Gadget
  • Musim Cuti
  • For future Husband
  • You still in myHEART
  • What Can I Do ?
  • Memancing di hujung minggu