๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


What Can I Do ?
10 December 2012 • 4:06 PM • 0 comments







Assalamualaikum 

121212 tarikh ni sekali dalam beribu2 tahun  ! so tarikh ni jugak ulang tahun kelahiran cik boypren kite  .

kalau nak bagi hadiah kat lelaki memang tak tahu ,fenin dibuatnya . tak tahu benda ape yang sesuai kan .? eyqa suka buat sesuatu yang sukar dilupakan oleh org itu .hehe.. tapi nak buat cmne ??setengah  lelaki kadang2 tak kesah bab2 menyambut befday ni .. tapi ade segelintir lelaki sukaaaa kejutan or pape something yang wat dia terharu .. kita pun senang hati ,rasa bahagia tahap maksimum kan kan kan ..

sebelum ,sebelum dan sebelum ni kan eyqa penah buat kek ! kek yang ta bape nak jadi kek ,wakaka *gelak jahat !. texture dah ade bak kata2 dlm masterchef ,tapi bab menyadur atas kek tuh FAIL kuwang2x *gelak ngejek
Rasa okeyy not bad ,tapi hiasan memang hancus r . stakat makan sendiri bole ,nak jual ,mungkin bankrup -..- sadiss gilerr .

tapi...... cik boypren terima seadanya ! dia nak jaga hati kite la tuhh . kalau tak jaga hati eyqa dah majuk ! touching2! hentak2 kaki ,berlari anak balek umah hahahaha boleh ke cenggitu . haip ! maluuu taw -..-
jangan2 pikir camtuh .eyqa cubit karang !

Selain kek yang ala2 budak kecik bole wat maen pondok2 tu kan hii , eyqa penah bagi wallet ! alorr wallet murah je punn . tak mampu lagi. tapi bab2 ni kan senanya jarang dalam 5tahun hubungan kami . sebab harijadi eyqa pon 2 kali je dy bg hadiah yang lain wish . eyqa ta kesah janji ,dy ingat . dy pon lagiiii la ta kesah mana pun taww . eyqa je beria haha sebab suka dy igt ape yg kita buat kat dia sebagai tanda kita syg dia .. winkk**


lagi 2 days tarikh nyee ... so ape nak buat ?? sayang~ tarikh tu cantik .. tapi hal yg eyqa penah sebut2 dulu tuu ,ade masalah skit . so dibatalkan . tapi dah plan lain . tunggu je lah . ta berani lagi nak ckp huu . pape pon korang nak ckp ,eyqa ta kesah .. org yg baik je yg mendoakan bnd yg baikk

#sayang I LOVE YOU ♥ . You not my first love but you only 1 in myheart



Labels:



PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • Memancing di hujung minggu
  • Rindu
  • PART LAST : JALAN-2
  • PART 2 : PERASAAN
  • Part 1 : JOHOR BAHRU
  • Kartun Kegemaran, anda pula bagaimana?
  • Tips Cinta !
  • LoveYOuMore
  • Salam Maal Hijrah
  • Snow Ball Effect Bercolor