๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


Get a new Gadget
26 December 2012 • 10:45 PM • 0 comments





Assalamualaikum 


Kalau anda rasa gembira tepuk tangan ! *clap clappp* kalau rasa gembira beginilah caranya kalau rasa gembira hentak kaki * papp papp* haha  

Apa yang gembira sangat nih ?dapat fon baru laaa ! *lompat lompat bintang*  fon ni beli kat OS . OS tu ape eh?? sesiapa yang tak tahu tuu ONE SEGAMAT  laa shopping mall terbesar dalam segamat ..firstly jalan2 dulu kat bandar bawah .. eh tade plak fon ni .. kene ORDER dulu sbb fon ni blum meluas lagi pasaran dy .. makna kata blum femesss lagi lorh , fon ni latest untuk harga yang 500 and below . Nak oder ,lambat sgt nak tggu .. kite ni jenis excited terhadap sesuatu tahap maksimum n double maksimum mhuahahahha...

Kat OS ade 2 kedai yang jual fon ni .. so g kat kedai yang jual byk aksesori termasuk aksesori laptop .. belek punya belek *actlly b4 ni da usha dah tu ,yang dtg kali ke2 terus belek membelekk .nak mombolii* harga RM4** dapat la kureng sikit . pastu kite ni nak stok lain tana yang display punya .. akk tu kata ,fon ni masih dlm pemerhatian pasaran . if jadi HOT ITEM mcm corby champ young tu ,,haa ade laa stok lain . tp kite beli masih latest lagi .. so terpaksa la pilih tu .. eyqa usha dalam tenet .. fon ni ade 3 kaler .. Hitam Pink Putih .. so kite amek je lah yg ade tuuuu ...  seeee!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





picca kat atas ni adalah khazanah2 fon doludolu .. simpan kotak je pun ,fon nye da tade .. haha .. firstly guna 1110 tuuu . then da upgrade sikit guna 2600 tu pulok .. pastu penah jugak lepas fon tu kite guna fon sabun . tapi sabun jenama nokia taww haha . then rosak ..button ta bole nak tekan lagikk.. sabaw selama bape lama tah .. then tekanan sgt beli fon yang harga rm90 .. tuuuu CSL i-200 . beli kat terminal 2 seremban . Then dapat wet lebih sikit upgrade lagi beli fon sony w910i .. penah jugak rosak .. ta guna .. simpan then beli plak corby ,tgok org dok touch2 best jer hehehe . lepas da boring dgn corby ,corby bg pakwe ite guna kita baiki semula sony tuu .. rosak lagii .. ni haa


mula2 button 5 tertanggal .. pastu 4 n 8 sekali aduhhh ,layankan je .. pastuh wat pangai lagi bila kita bukak slide dy blank . tapi time lampu da padam kita tekan button bulat tuu tak blank dah .. + lagi tetiba dy meragam button jwab fon tu kaler hijau ta bole tekan then button scroll bawah  urghh seksaaa ! . orang col pon ta bole nak jawab .. col bole lahh gunal manual .. hahah .. kesiann tu yang mcm nekad beli baru .. hope si putih saya elok2 je pasni . bukan sikit wet kua .. byk ,walau ta cecah doploh keping not RM50 kaannnn heheehe

ni bear amek time malam gn mode night


biasa2 je camera dy .. no flash .. tp fon ni dah memadai untuk saya guna .. 

FUNCTION :
Android
GPS
Chat
Wifi
Bluetth




fon ni ,kalau dibelek2 kann . bole jadi cantik pemandangan dlm fon haha . sedap sikit mata ni . huhu . ade masa eyqa wat tuto .. tu pun if function sama laa ,mybe sama sebab samsung kann .. hihi 


thanks sudi baca mggunakan mata anda yang comel tu  !





PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • Musim Cuti
  • For future Husband
  • You still in myHEART
  • What Can I Do ?
  • Memancing di hujung minggu
  • Rindu
  • PART LAST : JALAN-2
  • PART 2 : PERASAAN
  • Part 1 : JOHOR BAHRU
  • Kartun Kegemaran, anda pula bagaimana?