๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


PART 2 : PERASAAN
01 December 2012 • 12:35 AM • 0 comments



Hai ! k , sangat2 penat dan mengantuk skg ni .. dalam bas tadi menuju ke johor bahru sangat2 lah pening kepala ni ,mana taknya ,tak makan dr pagi tuhhh *haa sapa suruh kannn . huhu .dah sampai terminal larkin ,jalan2 mencari tudung hihi .cari tudung bukan main lama . *cerewet sikit .nak cantik ,tapi murah haha . org tu pun dah penat menunggu disebabkan memilih sgt .

kawan raffi pun da sampai ,k gerak g makan kat kipmart tampoi .. oder laa tomyam n nasi putih dan air fresh oren .haaa nampak tak special tuu untuk org yang kebulur wakaka. tapi bila makan ,puii ! ta sodap deh tomyam nyeee . manissssssss .ade ke patot, hilang selera eyqa . makan ciput jerr laa..

bila dah sampai pasir gudang ,nak je bukak tingkap n menjerit "RINDUNYAAAA !". * tapi cover ,supaya ta berasa jakun dan kepelikan disitu eh  hahahah ! eyqa nampak pusat bandar .. perghhhh ! rinduuu ! zaman2 sekolah rendah dulu rajin g sana ,lepaking besama kawan .hihi . pastu ,eyqa nampak byk gak lah perubahan .. mestilah ade perubahan kan ,eyqa pun dah lame ta trun sana nak dekat 4 5 tahun . then sebelah kiri ku plak ,nampak tasik layang-2 eh ,da ade pondok dah ade makan2 steambot kat situ kan .. untung laa ,zaman eyqa tade lagi time tuh .. bukan ape dulu2 eyqa ,mak abah rajin g situ memancing . 

pastu dekat traffic light kann . tetiba teringat zaman sekolah rendah kat taman mawar nek bas skola pagi2 ,balek tengah hari hihi .lepas tu mula la teringat mcm2 kengan aduhhhhaaaiiii . bole tak nak putarkan waktu semula ??? doraemonnnn !!!!!!!!! meh sini ~ bagi aku peti mesin masa kau hahahha

then ,terus membelok ke kiri menuju taman scientex ..ke rumah cousin bf ,stay sini then sok tengah hari gerak ke majlis syamila ,petang sikit ke kubur arwah dan gerak balek semula ke segamat . adehhh . sekejap sgt kan ??? tak puassssss ! selama 4 5 tahun tak jejak ,bila dtg ,1 hari je kat sini ...?? nak wat cmne T_T

k laa nak tido ... penat bye !








Labels:



PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • Part 1 : JOHOR BAHRU
  • Kartun Kegemaran, anda pula bagaimana?
  • Tips Cinta !
  • LoveYOuMore
  • Salam Maal Hijrah
  • Snow Ball Effect Bercolor
  • Snow Effect *VERSI BARU
  • Pergi Tanpa Alasan by Eren
  • Kuasa Allah
  • Tutorial Fbskins