๑۩۞۩๑GadisPink ๑۩۞۩๑
ABOUT TUTO LOVE


LoveYOuMore
20 November 2012 • 9:24 PM • 0 comments




Tadi terasa banyak bunga2 keluar ,hihii ,sebab pakwe ite jiwang sgt laaa ...
tah kenapa agaknyaa ..yelaa ,sebab kita tak col dia .. anyway kita dapat col free la katakan ,kita tak col dy ,baru je tadi .. 
tapi dy macam merajuk je ngn kita 

"Nor Atikah tak rindukan raffi lagi....urmm jika org kata nak mncari sebiji gula d'dlm sepinggan tepung adalah suatu perkara yang sukar,org tu tentu tak tahu betapa lebih sukar lagi na wat org yang kita syg dan rindu merasa gembira dengan kerinduan kita pada dia ... tuhan tolong lembutkan hati diaa...untuk terimaku seadanya..." T_T 

see???? hahaha . dia sgt2 jiwang karattttt . i love you more ,i suka u cmni hihi





Labels:



PASTFUTURE


My Sweet Numbers;
free counter



Contact Me

: EyQa LOFafy
:EyqaSepet
:****


GIVE ME YOUR WORDS;











" say HYE TO ME "

STATUS;



I WANT HAPPINESS!

date : 20/8/14
at:7.59 pm





BLOG ARCHIVE;

  • Salam Maal Hijrah
  • Snow Ball Effect Bercolor
  • Snow Effect *VERSI BARU
  • Pergi Tanpa Alasan by Eren
  • Kuasa Allah
  • Tutorial Fbskins
  • Cantik2 kan Facebook anda !
  • Aku yang tersakiti by Judika
  • Theme Samsung Galaxy Ace S5830
  • Theme Samsung Galaxy mini S5570